Wie we zijn

Intopack bestaat sinds 1969. Waar wij voorheen producent van plastic roerstaafjes, (maat)bekers, bestek en bakjes met dry-offset printing waren, zijn wij vanaf begin jaren ‘90 dé specialist op het gebied van spuitgietverpakkingen met een In Mould Label (IML) voor de levensmiddelenindustrie.

Wij ontwikkelen en produceren spuitgietverpakkingen voor met name de voedingsindustrie in Europa. Met onze ervaring en kennis willen wij een toegevoegde waarde leveren aan uw eindproduct. Naast technische en functionele eigenschappen, denken wij ook graag met u mee over vormgeving en decoratie, zodat uw product extra opvalt bij de eindgebruiker.

Ons doel is om u te blijven inspireren met de laatste innovaties op verpakkingsgebied. Dit kunnen veranderende marktomstandigheden zijn op het gebied van voedselveiligheid, duurzaamheid of een veranderende vraag met betrekking tot functionaliteit of het gebruiksgemak.

Laatste nieuws

Het ice cream seizoen duurt 12 maanden

Clevers ijs heeft naast 14 ijswinkels en ijsbar’s ook diverse verkooppunten in de retail. Ook wordt het overheerlijke vers bereide ijs geserveerd bij diverse restaurants.

Vraag de Packalogue aan

Welke verpakking past perfect bij uw product?

Ontdek het in onze Packalogue. Hét meest complete overzicht op het gebied van voedselverpakkingen. Vraag hem gratis aan of bekijk hem hier!

Als u op aanvragen klikt gaat u akkoord met onze privacyverklaring
Bedankt! We nemen spoedig contact met u op.
Unfortunately, something went wrong. Please try again
Landweerstraat-Zuid 158
5349 AK Oss, The Netherlands

Telefoon: +31 (0)413 312111
E-mail: info@intopack.com
Volg ons
Blijf op de hoogte
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten.
Als u op inschrijven klikt gaat u akkoord met onze privacyverklaring
Bedankt voor je aanmelding!
Er ging is fout helaas. Probeer het nog een keer a.u.b.